Mindenmás

Napi pakk: napközben már záporok hozhatnak felüdülést a nagy melegbe Kecskeméten, ma van a Kábítószer-ellenes világnap

Ma egy kis szél és zápor hozhat felüdülést a 30 fok feletti nagy melegben, Kecskeméten. Ma tartják a Kábítószer-ellenes világnapot, valamint ezen a napon született Chris Isaak amerikai zenész is. Legyen szép a napotok, a reggeli kávé mellé meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden János, Pál, Adonisz, Morgan, és Pénelopé nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 1987 óta ma tartják a Kábítószer-ellenes világnapot, az ENSZ kezdeményezésére.
  • 83 éve, 1941. június 26-án érte bombatámadás Kassát, Munkácsot és Rahót, ezután Magyarország belépett a II. világháborúba.
  • 68 éves lett Chris Isaak amerikai zenész, énekes. Apropó, a felsorolt tételek kapcsán, íme a Wicked game, a popzene – történet egyik legnagyobb alkotása:

HŐSÉG, ZÁPOROK ÉS EGY KIS SZÉL A MAI REPERTOÁR, AMI AZ IDŐJÁRÁST ILLETI

Szerdán a napos időszakok mellett egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, helyenként hevesebb viharokra is számítani kell felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel. Kecskeméten az előrejelezések szerint a késő délutáni órákban számíthatunk csapadékra. Zivataroktól függetlenül is többfelé élénk lesz a változó irányú szél. A legmelegebb órákban 25 és 33 fok között alakul a hőmérséklet, de a zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb is lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb