Mindenmás

Napi pakk: tetőző kánikulával és sok napsütéssel folytatjuk a hetet Kecskeméten, mától csak kötelező biztosítással használhatók az e-rollerek

Ma még az eddigieknél is melegebb lehet Kecskeméten! Tetőzik a kánikula, az előrejelzések szerint 39 fok lesz a városunkban, így készítsetek be elegendő vizet, és vigyázzatok magatokra! Ne feledd, ha e-rollered van, mától kötelező rá a biztosítás Kecskeméten! Nálunk ma reggel is mindent megtalálsz egy helyen, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A RAKPART

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Valter, Aténé, Barót, Kármen, Kármin, Mária és Walter nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • 83 éve született Mészöly Kálmán labdarúgó, edző, a magyar válogatott szövetségi kapitánya,
  • 66 éve Michael Flatley ír származású amerikai táncos, koreográfus,
  • 49 éve Markovics Tamás színész, szinkronszínész, aki Barney hangja volt az Így jártam anyátokkalban,
  • és pontosan 10 éve annak is, hogy megjelent a Wellhello zenekar első dala. Fluor Tomi rapper és Csöndör László (Diaz) dalszerző 2014-ben adta ki az első közös Wellhello dalt, ami a Rakpart címet kapta.

TETŐZIK A KÁNIKULA

Kedden 33-41 fokos forróság várható az országban, Kecskemétre 39 fokot jósolnak a meteorológusok. A napsütés mellett szórványosan számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására is. A szél ismét főleg zivatarok környezetében erősödhet meg, tőlük függetlenül legfeljebb élénk lökések lehetnek. Készüljetek: az éjszaka is trópusi lesz.

CSÖKKEN AZ ÜZEMANYAGOK ÁTLAGÁRA

Harmadjára is esik az üzemanyagok nagykereskedelmi ára, de ez nem jelenti azt, hogy az üzemanyag a benzinkutakon is olcsóbb lesz. Keddtől a benzin nagykereskedelmi ára 2 forinttal, a gázolaj nagyker ára pedig 3 forinttal csökken.

MÁTÓL KÖTELEZŐ A BIZTOSÍTÁS AZ E-ROLLEREKRE

Keddtől Kecskeméten is már csak kötelező biztosítással használhatók az e-rollerek. Az igazolást minden rolleresnek magánál kell tartania, bérlés esetén pedig a használónak kell meggyőződnie arról, hogy az adott járműre kötöttek-e kgfb-t.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb