Közélet

Napi pakk: 16 fokot és sok napsütést hoz a kedd, ma lezárják az M5-ös egyik csomópontját Kecskemét mellett

Igazi csodás őszi időjárással folytatjuk a hetet Kecskeméten, 16 fokot és sok-sok napsütést tartogat a kedd. Az időjárás mellett egy fontos infót is szállítunk: mától lezárják az M5-ös autópálya 74. számú csomópontnál lévő kihajtót, a Szegedről Kecskemét, illetve Lajosmizse irányába érkező forgalom előtt! Kezdd a napot ma is a Kecskemét365-tel, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS RUDOLF PÉTER

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Teréz, Aranka, Hédi, Hedvig, Rézi, Tekla Terézia és Vilma olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van a Nemzetközi Fehér bot nap, a vakok és gyengén látók világnapja.
  • 144 éve készült el a kölni dóm, 632 évvel az építkezés megkezdése után,
  • 65 éve született Rudolf Péter Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész. (Üvegtigris),
  • 60 éve pedig Gazdag Tibor színész, zeneszerző, énekes (Dr. Pongrácz Péter a Jóban Rosszban sorozatban).
Forrás: Shutterstock

NAPSÜTÉSES, DE KISSÉ SZELES IDŐJÁRÁSUNK LESZ KECSKEMÉTEN

Kedden is vendégünk marad a napsütés Kecskeméten! Csapadékra sem kell számítanunk, de többfelé élénk lesz az északi, északnyugati szél. Hajnalban 8, majd napközben a csúcshőmérséklet 19 fok között alakul a városban.

LEZÁRJÁK AZ M5-ÖS EGYIK CSOMÓPONTJÁT

Az M44-es gyorsforgalmi út építése miatt október 15-től lezárják az M5-ös autópálya 74. számú csomópontját Kecskemét térségében, és csak a Kecskemétről Budapest irányba utazók hajthatnak fel az M5-ös autópályára – jelentette be Pántya József, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) útépítési beruházások támogatásáért felelős helyettes államtitkára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb