Mindenmás

Napi pakk: alaposan lehűl a levegő Kecskeméten, 13 fok és eső vár ránk, nagy csatára készülnek ma a KTE kosarasai

Alaposan lehűl ma a levegő Kecskeméten, 13 fokig csökken a hőmérséklet, ráadásul esőre és viharos szélre is számíthatunk a Hírös városban. Ha az időjárás nem is kecsegtet bennünket sok jóval, izgalmas meccsre számíthatunk este, nagy csatára készülnek ugyanis a KTE kosarasai, hazai pályán egyenlíthetnek a Szolnok ellen. Idd meg a kávéd és vágj bele a hét utolsó munkanapjába, meghoztuk a reggeli induláshoz a fontos infókat, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Pongrác, Gyöngyi, Johanna, Dalma, Viktor, Germán és Nerina nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 388 éve Pázmány Péter bíboros, esztergomi érsek megalapította az első tartósan működő magyar egyetemet. A Nagyszombati Egyetem az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Semmelweis Egyetem jogelődje.
  • 116 éve született Katharine Hepburn, Oscar díjas amerikai filmszínésznő.
  • 46 éve a világon először a Pink Floyd kvadrofonikus koncertet adott.
  • 56 éve jelent meg Jimi Hendrix bemutatkozó lemeze.
  • 90 éve halt meg Krúdy Gyula író, hírlapíró, a modern magyar prózaírás mestere. (Szindbád, A vörös postakocsi).

13 FOK, ESŐ ÉS VIHAROS SZÉL VÁR RÁNK MA KECSKEMÉTEN

Esővel és viharos széllel érkezik a péntek Kecskemétre. Jól le fog hűlni a levegő: az Időkép előrejelzése szerint mindössze 13 fok lesz napközben a Hírös városban. Hajnalban 11, délután 13 fokot mérhetünk Kecskeméten.

MA TÖBB MINT 400 HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKET LÁT VENDÉGÜL A KECSKEMÉTI NEMZETI SZÍNHÁZ

A sok éves hagyományukhoz híven a környékbeli települések önkormányzataival való együttműködés keretében idén is olyan gyerekeket lát vendégül a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, akik az ilyen lehetőségeket leszámítva nem jutnának színházi élményhez.

MA A SZOLNOK ELLEN JÁTSZIK A DUNA ASZFALT – DTKH KECSKEMÉT

Felforgatott hadrendben kellett kedden Szolnokon pályára lépnie a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek. Forray Gábor legénysége egy pillanatig sem adta fel, hogy megszerezzék az előnyt az 5-8. helyekért folyó csatában, ám a végén a rutin és a hosszabb rotáció kerekedett felül. Pénteken a Messzi István Sportcsarnokban van lehetőség az egyenlítésre, hazai közönség előtt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb