Mindenmás

Napi pakk: 16 fokkal és esős időjárással köszönt be az igazi ősz Kecskemétre, de legalább az egyik üzemanyag átlagára csökken

A napot sajnos nem sokat fogjuk látni, egy hidegfrontnak köszönhetően megérkeznek az esőfelhők, így a mai nappal hivatalosan is beköszönt az ősz Kecskemétre. Napközben már csak 15-16 fokot mérhetünk, és élénk szélre is fel kell készülnünk. Főzd le a reggeli kávét, és kezdd a napot a Kecskemét365-tel!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A STAND BY ME SZERZŐJE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Vencel, Bernárd, Bernát, Isméria, Jusztina, Salamon, Salvador, Szelim, Tárkány és Velek nevű olvasónak! Érdekességek:

  • 207 éve született Tompa Mihály költő, a népi-nemzeti irányzat jelentős képviselője, akadémikus (Új Simeon),
  • 101 éve Kabos László, Jászai Mari-díjas színész, komikus (Dollárpapa, A veréb is madár),
  • 92 éve Fekete György, Kossuth-, és Munkácsy Mihály-díjas belsőépítész, szakíró, politikus, helyettes államtitkár,
  • 86 éve Ben E. King amerikai jazz és soul énekes (Stand by me),
  • 78 éve pedig Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, szinkronszínész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki az idei év elején hunyt el.

ESŐS NAP JÖN KECSKEMÉTRE

Szombaton egy hidegfront hatására erőteljesen megnövekszik a felhőzet, és egy széles csapadékzóna halad át felettünk nyugatról keletre araszolva kiadós esővel, záporokkal, keleten zivatarokkal. Kecskeméten sem ússzuk meg eső nélkül, nagyon úgy fest, hogy egész nap szükség lesz az esernyőkre. Többfelé élénk, néhol erős lesz az északira, északnyugatira forduló szél. A legmagasabb hőmérséklet 15-16 fok körül alakul Kecskeméten.

CSÖKKEN A BENZIN ÁTLAGÁRA

Az utóbbi hetekben szinte csak drágult az üzemanyag a hazai töltőállomásokon, az autósok pedig végig abban reménykedtek, hogy végre olcsóbb lesz a benzin és a gázolaj. Nos, a Holtankoljak.hu most friss információkat közölt ezzel kapcsolatban, ezek alapján pedig mától akár 585 Ft-ra is csökkenhet a benzin literenkénti átlagára a hazai töltőállomásokon, a gázolajé viszont marad 590 forint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb