Mindenmás

Napi pakk: a felhőké lesz ma a főszerep Kecskeméten, ezen a napon született Fenyő Miklós

Mára szerencsére lecsillapodik a szél Kecskeméten, a vasárnapi napsütést csak a megnövekedő felhőzet zavarja meg városunkban. Programokból sem lesz hiány, folytatódik ugyanis a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál, de szurkolhatunk csapatunknak is, ma a Vasas ellen lép pályára a Kecskeméti TE. Hörpintsd fel a kávéd, meghoztuk a reggel legfontosabb infóit, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Gergely, György és Miksa nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a tudósok, tanárok, tanulók, iskolák, valamint a zene védőszentjének, Nagy Szent Gergelynek ünnepe.
  • 24 éve Magyarország csatlakozott a NATO-hoz.
  • 129 éve adták el az első üveg Coca-Cola üdítőitalt.
  • Ma 76 éves Fenyő Miklós rock and roll énekes, zenekarvezető, billentyűs, a Hungária együttes alapítója.

MA MÁR CSILLAPODIK A SZÉL KECSKEMÉTEN, HAJNALBAN MÉG FAGYHAT, NAPKÖZBEN 8 FOK LESZ TÉRSÉGÜNKBEN

A vasárnapi napsütést a megnövekedő felhőzet zavarja meg Kecskeméten, szerencsére azonban csillapodik a szél és csapadék sem várható térségünkben.

MA A VASAS ELLEN LÉP PÁLYÁRA A KECSKEMÉTI TE

Vasárnap 14:05-kor a Vasas FC-t fogadja a Kecskeméti TE az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A találkozó előtt Szabó Istvánt, a csapat vezetőedzőjét kérdezte a klub várakozásairól, aki már új célokat is megjelölt a harmadik kör előtt.

TOVÁBB DÜBÖRÖG A 38. KECSKEMÉTI TAVASZI FESZTIVÁL

fesztivál 1986 óta minden évben kiemelkedő kulturális programokkal kerül megrendezésre a város kulturális intézményeinek szervezésében. Az összművészeti rendezvénysorozat a hagyományokra építve mutatja fel a helyi művészeti és kulturális értékeket, valamint elhozza a legnívósabb programokat a közönség számára. A következő két hétben koncertek, előadások, színház, családi programok, iparművészeti vásár, kültéri látványosságok, kiállítások várnak rád, mutatjuk ezen a hétvégén mire számíthatsz! Bővebb infókat ITT találsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb