Kikapcs

Nyomkövető kutyákkal és a bűnügyi technika rejtelmeivel ismerkedtek a Rendőrző Bóbiták – a kecskeméti Csigabiga Óvodába látogattak el rendőreink

Kecskeméten, a Ferenczy Ida Óvoda, Csigabiga Óvodája rendezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Rendőrző Bóbiták elnevezésű programot, ahol a gyerekek ügyességi és képességfejlesztő játékok közben ismerkedhettek meg a rendőrség munkájával, osztotta meg a hírt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, 14 óvoda csapatai vettek részt a programon, amelyen a rendőrök bemutatták az egyenruhájukat és a bűnügyi technika rejtelmeibe is beavatták a kicsiket. A gyerekeknek az Argos Állatvédelmi Egyesület tartott bemutatót, és érdekes információkat osztottak meg a házi kedvencek nevelésével kapcsolatban is. Sőt, a főkapitányság nyomkövető kutyáinak bemutatója is nagy sikert aratott a gyerekek körében. A program végén senki sem távozott üres kézzel, mert meglepetés ajándékokat is kaptak a kis résztvevők.

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb