Mindenmás

Újabb három kamion ütközött az M5-ösön, a Lajosmizsénél történt halálos balesetnél kialakult sorban (frissítve)

Újabb három kamion ütközött az M5-ösön, a Lajosmizsénél történt halálos balesetnél kialakult sorban a Hetényi pihenőnél, csütörtök délelőtt 11 óra körül, írta meg a Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook csoport.

KORÁBBAN KÉT KAMION ÉS EGY KISBUSZ ÜTKÖZÖTT, HALÁLOS ÁLDOZATA IS VAN A BALESETNEK

Mint korábban megírtuk két kamion és egy kisbusz ütközött az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a lajosmizsei lehajtó előtt, Budapest felé. Az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden igyekezet ellenére már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták a rendőrök.

A HETÉNYI PIHENŐNÉL, A BALESET MIATT KIALAKULT SORBAN ÚJABB HÁROM KAMION ÜTKÖZÖTT

A baleset miatt kialakult sorban az M5-ös Hetényi pihenőnél újabb három kamion ütközött össze. Mint ahogy írták a Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook csoportban a mentők is már a helyszínre vonulnak.

A BalesetInfo Facebook csoport információi alapján körülbelül 8 kilométeres sor alakult ki a helyszínen, a lajosmizsei Keskin Parknál áll a sor vége.

Az Útinform tájékoztatása szerint a rendőrség a 74-es kilométernél, a Kecskemét-észak csomópontban tereli le a forgalmat az 5-ös főútra, a pályára visszatérni Örkénynél lehet.  

FRISSÍTVE (12:00) HÁROM KAMION ÜTKÖZÖTT – TELJES ÚTLEZÁRÁS VAN A HELYSZÍNEN

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása alapján három kamion ütközött az M5-ös autópálya 78-as kilométerénél, Kecskemét térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók két feszítőhengerrel és feszítővágóval kiszabadítottak. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani.

Forrás: Sebességmérés/Útinform Kecskemét és BalesetInfó Facebook csoport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb