Mindenmás

Napi pakk: napsütéssel köszönt ránk a hét utolsó munkanapja Kecskeméten, ma jótékonysági koncertet ad városunkban a Csík Zenekar

Elérkeztünk egy újabb péntekhez, már csak ezt a napot kell kibírni és kitör a hétvége Kecskeméten. Ma szép, napsütéses idő vár ránk a Hírös városban, s programokból sem lesz hiány: ma jótékonysági koncertet ad városunkban a Csík Zenekar. Kávét a kézbe, meghoztuk a Napi pakkot a reggeli napindító infókkal!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Valéria, Bulcsú, Pál, Patrik, Patrícia és Teodóra nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 92 éve kezdődött a magyar hangosfilmgyártás.
  • 49 éve született Penélope Cruz színésznő (Mindent anyámról, Betépve).
  • 168 éve halt meg Pató Pál alszolgabíró, községi jegyző, akinek halogató viselkedéséről Petőfi Sándor 1847-ben verset írt.
  • 48 éve született Barbara Ann „Barby” Kelly énekesnő, a Kelly Family tagja.

NAPOS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN, ESTÉRE AZONBAN MEGÉRKEZHET AZ ESŐ TÉRSÉGÜNKBE

Pénteken a kezdeti napos időt követően nyugat felől egyre több, vastagabb felhő borítja be az eget Kecskeméten, és a délután második felében már esőre és záporra is számíthatunk térségünkben. Hajnalban 2, napközben 18 fokra van esélyünk Kecskeméten.

MA JÓTÉKONYSÁGI KONCERTET TART KECSKEMÉTEN A CSÍK ZENEKAR

Április 28-án, pénteken 19 órától jótékonysági koncertet tart a Csík Zenekar Kecskeméten, melynek a Hírös Agóra ad otthont. A cél a kecskeméti Érzékelések kertje szépítése, melyhez az együttes is jelentős összeggel járul hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb