Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: Kollányi Zsuzsival és Csordás Tibivel, meg még rengeteg izgalmas programmal folytatódik a kecskeméti Majális hétfőn

Az idén két napos lesz a kecskeméti majális, vasárnap többek között Zoltán Erika koncerttel és a Hírös Agóra gyerekprogramjaival startolt a forgatag, ma pedig egészen este fél kilencig vár minket a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, ahova a belépés természetesen ingyenes.

Folytatódik a kecskeméti majális, miután vasárnap is sokan látogattak ki a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba, voltak itt ingyenes koncertek, gyermekprogramok, vidámpark, kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a nekik megfelelő programot. A májusi forgatag azonban nem vesz vissza, sőt, ma folytatódik, ráadásul egy kicsit hosszabb is lesz, hiszen egészen este fél kilencig várják a kikapcsolódni vágyókat május legelső napján.

MUTATJUK A MAJÁLIS MÁSODIK NAPJÁNAK PROGRAMJÁT

A kecskeméti Majális második napjának pontos menetrendje így néz ki:

  • 9.00 – Kapunyitás
  • 9.45 – Kecskemét Táncegyüttes – Tavaszköszöntő bevonulás, májusfa tánc, színpadi műsor
  • 11.15 – Kalap Jakab gyerekműsor
  • 12.00 – Gong DJ Show
  • 15.00 – Bitter Monday
  • 16.00 -Kollányi Zsuzsi & Ritmo Akusztik
  • 17.30 – Krisz Rudi
  • 18.30 – Csordás Tibi /Fieszta/
  • 19.30 Gong DJ Show

Mindezek mellett lesz itt még vidámpark és gyermekprogramok szinte egész nap, lesz cirkuszpark és gólyalábasok, de még a Magyar Honvédség is bemutatót tart hétfőn. Bejárat a Csabay Géza krt. felőli kapukon.

NEM CSAK VÁROSI, ÁLLATKERTI MAJÁLIS IS VAN KECSKEMÉTEN

Ha nem vonz a hatalmas forgatag a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, akkor sincs baj, ugyanis a Kecskeméti Vadaskert ma is nyitva van. Egész nap látványetetésekkel várják a vendégeket, sőt május elseje alkalmából még ajándék arcfestéssel is kedveskednek a gyerekeknek. A látványetetések az alábbiak szerint alakulnak:

  • Délelőtt 10:00-10:30-ig: Ormányos medvék, Rézusz makákók, Dámszarvasok/Csacsik
  • Délután 14:30-15:00-ig: Ázsiai törpevidrák, Lámá/Pónik, Kapucinus majmok

HA INKÁBB BELTÉRI PROGRAMRA VÁGYNÁL, AKKOR SINCS BAJ

A Malom Mozi is nyitva van ma, ráadásul nagyszerű filmekkel is várja a kecskemétieket. Vetítésre kerül többek között a Nemzet Aranyai című film, melynek hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot.

Hétfőn az alábbi időpontokban nézheted meg a filmet:

  • 13:00
  • 16:00
  • 19:00

VÁSZONRA KERÜL MA A MI LETT VOLNA, HA… CÍMŰ FILM IS

Mi lett volna, ha…? Ezzel a felütéssel tekint életére Julia, akinek a karrierje és a magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, egy másik sors, az, amelyiket élhette volna, ha az adott pillanatban máshogyan dönt. Vajon boldogabb, sikeresebb élete lett volna, találkozott volna másik szerelemmel, csillogóbb karriert futott volna be? Egy élet: számtalan lehetőség. A Mi lett volna, ha… szerelmes vallomás az élethez, ami egyenesen a szívhez szól. A Malom Moziban 13:30-tól adják a filmet május elsején.

A MAVKA, AZ ERDŐ ŐRZŐJE PEDIG A GYEREKEKNEK KIVÁLÓ VÁLASZTÁS

Mavka, az erdei tündér legfőbb küldetése az erdő szívének megóvása. A lány mindig a békére és a harmóniára törekszik, ám bármit megtesz az erdő védelme érdekében. Egy nap találkozik egy zenész fiúval, aki azonnal rabul ejti a szívét, annak ellenére, hogy a törvények értelmében Mavka nem érintkezhet emberekkel. A lány megoldhatatlan feladat előtt áll: választania kell a küldetése és a szerelem között. Ráadásul eközben gonosz erők el akarják pusztítani az erdőt. A Mavka, az erdő őrzője hihetetlen kalandok, varázslat, mágia és szerelem meséje – az egész család számára.

A Malom Moziban 13:30-tól vetítik a filmet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb