Kikapcs

Kakasfőző versennyel és Pici Gyerek Piaccal startol el hamarosan a Kiskertvárosi Közösségi és Családi Nap Kecskeméten

Kakasfőző versennyel és Pici Gyerek Piaccal startol el május 20-án 10-19 óra között a Kecskeméti Kiskertváros Egyesület szervezésében a Kiskertvárosi Közösségi és Családi Nap a Zöldike utcai közösségi területen.

KAKASFŐZŐ VERSENNYEL INDUL A PROGRAM

Mint az Egyesület meghívójában írta, a programok május 20-án, szombaton 10 órakor szabadtéri bográcsos kakasfőzéssel kezdődnek. A kakasfőző verseny eredményhirdetése pedig 13 órakor lesz várható. Közte pedig számos program vár a kilátogatókra: bemutatót tart az Aero Fit Dance Kecskemét csapata, lesznek ügyességi és sport játékok, és jön a Kiskertvárosi Kincskereső is, avagy egy kalandos nyomozó játék.

ELSTARTOL A PICI GYEREK PIAC IS

Hagyományőrző programmal is készülnek a szervezők: mivel Kecskemét régen a vásárairól volt híres, ezt a tradíciót felelevenítve kerül sor a Családi nap keretében 15-19 óra között a Pici Gyerek Piacra, Kecskemét első olyan piacára, ahol a gyerekek a főszereplők. “Terítsd le a pléded május 20-án a kiskertváros családi napján és árusítsd nálunk a portékáidat. Aki saját készítésű holmit hoz, azt külön ajándékban részesítjük! Persze jöhetnek a megunt jó állapotú játékok, vagy a kamaszok a kinőtt, ámde menő ruhadarabokkal” – írták a szervezők, majd hozzátették, házi étel, ital árusítására egészségügyi okokból nem tudnak lehetőséget biztosítani.

A részletes programokat az alábbi plakátokon tekintheted meg:

Forrás: Kecskeméti Kiskertváros Egyesület FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb