Kikapcs

Gyermeknapi rendezvényektől hangos Kecskemét: már szombaton indul a banzáj Kadafalván, a Zöldike és a Mezei utcában

Igaz, hivatalosan csak május 28-ra esik idén a gyereknap, Kecskeméten már most szombaton, május 20-án elstartolnak az ebből az alkalomból tartott programok. Mint ahogy Kecskemét Megyei Jogú Város közösségi oldalán beszámolt róla, a legkisebbeket ünneplik a hétvégén Kadafalván, a Kiskertvárosi Közösségi és Családi Nap keretében a Zöldike utcában, valamint a Tegyük Rendbe Egyesület jóvoltából a Mezei utcában.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOKKAL, BŰVÉSZISKOLÁVAL ÉS SORVERSENYEKKEL KÉSZÜLNEK KADAFALVÁN

Május 20-án, 13:00 – 18:00 óra között vár a Kadafalvi Gyereknap az új játszótéren a Darázs utca végén, a buszfordulónál. Számos izgalmas programmal várják ide a gyerekeket: lesz papírsárkány eregetés, társasjátékozás és még bűvésziskola is. A programok menetrendje az alábbiak szerint alakul:

  • 13:00 Kézműves foglalkozások, gyerek animációs programok 18 óráig
         Papírsárkány készítés és eregetés
         Arcfestés gyerekeknek
         Társasjáték bemutató és foglalkozás
  • 15:00 Sorversenyek: Kosárba dobás, zsákban futás, kincskeresés, patkódobás, puszta sí.
  • 16:00 Csongrádi Béla Bűvésziskolája
  • 17:00 Finom falatokra hívják a gyermekeket: hot-dog, palacsinta és gofri, illetve otthon készített házi süteményeket “tavaszi sütiket” szívesen várnak a szervezők a helyi lakosoktól.
  • 18:00 Rendezvény zárása

LÉGVÁR, ARCFESTÉS ÉS TÁNCBEMUTATÓ IS LESZ A MEZEI UTCÁBAN

A Tegyük Rendbe Egyesület Gyermek és családi napja szintén május 20-án, szombaton lesz a Mezei utca 54-58 szám alatt 11:00 – 18:00 óra között. Itt légvárral, lufibohóccal, illetve Suzy és Stefano műsorával lepik meg a gyerkőcöket. Mutatjuk itt is a részletes programokat:

  • 11 – 17 óra között: légvár, arcfestő, lufibohóc, hagyományőrző népi játékok lesznek,
  • 14:00 TST Dance Studio bemutatója érkezik,
  • 15:00 Suzy műsora
  • 16:00 Stefano műsora

SZOMBATON JÖN A KISKERTVÁROSI KÖZÖSSÉGI ÉS CSALÁDI NAP IS

Kakasfőző versennyel és Pici Gyerek Piaccal startol el május 20-án 10-19 óra között a Kecskeméti Kiskertváros Egyesület szervezésében a Kiskertvárosi Közösségi és Családi Nap a Zöldike utcai közösségi területen. A rendezvényről bővebben alábbi cikkünkben írtunk.

MÁJUS 27-ÉN NAGY DURRANÁSRA KÉSZÜL GYERMEKNAP ALKALMÁBÓL A CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ IS

Háromnapos gyereknapi programkavalkáddal szerez hatalmas élményt a legkisebbeknek a kecskeméti Ciróka Bábszínház, ez viszont még csak a kezdet. Rengeteg programmal kedveskednek majd a következő egy hónapban a gyerekeknek. Így hamarosan óriásbábok lepik el városunkat, sőt, egy Zeppelin is leszáll Kecskemétre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb