Kikapcs

30 szerep, egy színész: Kálloy Molnár Péter nevettet Nagykőrösön a világhírű Ősember című komédiában – az első randi előtt, után és közben is szinte kötelező darab

Készítsd a rekeszizmaidat, mert nevetés riadót fújtak Nagykőrösön! Június 1-jén, jövő hét csütörtökön 18.30-tól az Arany János Kulturális Központban Kálloy Molnár Péter szórakoztatja ugyanis a közönséget a Caveman Ősember című kicsattanó humorú broadway komédiájával, melyben a népszerű művész 30 szerepet alakít egymaga.

Nem okoz csalódást Rob Becker kicsattanó humorú broadway darabja, amely a nők és férfiak közötti különbségről szól hamisítatlan ki- és beszólásokkal. Kálloy Molnár Péter persze hozza a formáját, 30 szerepet alakít egymaga, folyamatosan nevettet és improvizál.

KIDERÜL, MI A JÓ PÁRKAPCSOLAT TITKA

A darab valósághűen tükrözi mindennapjaink férfi és női kapcsolatait, a köztük lévő különbségeket árnyaltan, sok-sok humorral mutatja be. A sztori szerint egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, mi a jó párkapcsolat titka, mi a különbség a férfi és nő között, mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán. A történetben közreműködik a teljes utca: a feleség, a férj, a barátnő, a barátnő barátnője, a horgász válogatott, a magyar plázacicák baráti köre, a szerető-jelölt és még sokan mások.

AZ ŐSEMBER A BROADWAY LEGTÖBBET JÁTSZOTT EGYSZEMÉLYES DARABJA

Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet – és jó eséllyel kezdhet új életet, de a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is. Az első randi előtt, után és közben is ajánlott program.

NEW YORK-BAN KÜLÖN CAVEMAN NAPOT NEVEZTEK KI

Caveman 1991-es bemutatója óta számtalan rekordot megdöntött. 15 nyelvre fordították le, és több mint 30 országban játszották nagy sikerrel e fergeteges komédiát. Népszerűségét mutatja, hogy eddig több mint négymillió néző volt kíváncsi rá. 399-szer játszották le egyhuzamban a darabot 1995. március 26. és 1996. július 17. között, majd Rudolph Guiliani – New York akkori polgármestere – a rákövetkező napot, 1996. július 18-át ”Caveman nappá” nevezte ki.

SOKOLDALÚ HUMOR, BRAVÚROS SZÍNÉSZI JÁTÉK

Műfaját tekintve one-man-show, azaz egyszemélyes vígjáték, Kálloy Molnár Péter pedig tökéletes választás a családja mellől az utcára penderített középkorú férfi szerepére, bravúros színészi játéka, improvizációi, sokoldalú humora gyorsan magával ragadják közönségét.

Ha szeretnél a humor szárnyán még többet megtudni a szövevényes női és férfi kapcsolatokról, vagy csak egy felhőtlen estét eltölteni egy fergeteges darabbal, Kálloy Molnár Péter által igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel, ne feledd:

június 1-jén, 18:30-tól,

az Arany János Kulturális Központ Színháztermében a helyed!

Jegyekért és további információkért kattints IDE.

Cikkünk szponzorált tartalom.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb