Kikapcs

Nem hagyták, hogy szürkeség honoljon városunkban a Kétfarkú Kutyáék: újrafestették a Rubik-kockát Kecskeméten

Nem tétlenkedett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti szervezete: alighogy elbontották a Hírös város egyik üde színfoltját, az Irinyi utca – Akadémia körút kereszteződésében fekvő Rubik-kockát, máris megvan a bűvös kocka utódja, mely újra színekkel és élettel tölti meg városunkat. Ezúttal az Akadémia körút közepe tájékán született meg a hiánypótló alkotás.

Mint arról nem olyan régen beszámoltunk, a TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. távhőfejlesztési projektjének kivitelezési munkálatainak vált áldozatává az Irinyi utca – Akadémia körút kereszteződésében fekvő Rubik-kocka, mellyel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti szervezete dobta fel az ott található szürke, unalmas betontömböt sok Hírös városi örömére.

A hírre sokan sajnálatukat fejezték ki a négy éven át sok kecskeméti kedvelt találkozási helyéül szolgáló alkotás megsemmisülése végett, így kívánságukra a Kétfarkú Kutyáék sem tétlenkedtek: újrafestették a Rubik-kockát. Az új Rubik-kocka hasonlóan elődjéhez, ugyanúgy az Akadémia körúton található, ezúttal az út közepe tájékán várja a megpihenni vagy éppen ugrálni vágyó kecskemétieket.

Forrás és fotók: MKKP Kecskemét FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb