Kikapcs

Valaki lakik a város alatt – rendőreink is próbára tették magukat a kiskunfélegyházi Művelődési Központ pincerendszerében található szabadulószobában

Izgalmas és rejtélyekkel teli kikapcsolódást kínál Kiskunfélegyházán a Valaki lakik a város alatt elnevezésű szabadulószoba, mely különlegessége, hogy a játékosok a Móra Ferenc Művelődési Központ pincerendszerében tehetik próbára rátermettségüket és adhatnak számot találékonyságukról. Mint a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség közösségi oldalán írta, csütörtökön a bűnmegelőzés munkatársai is megmérettették magukat.

Mint írták, az élményprogram a drog és szenvedélyek valamint az internetes bántalmazás témakörét dolgozza fel izgalmas feladatokkal, játékosan. A szabadulószobákból rejtvények és ügyességi feladatok megoldásával lehet kijutni, miközben erősödik a résztvevők csapatszelleme, fényesedik kreativitásuk, ráadásul közösen megélt, izgalmas élményekkel gazdagodnak. Hozzátették, a bűnmegelőzés munkatársai sikeresen abszolválták a feladatokat és az eredményes nyomozói munkát követően kiszabadították magukat a titkokkal teli pincerendszerből.

A művelődési központ telefonon történő bejelentkezés alapján fogadja a csoportokat, a programon való részvétel ingyenes.

Forrás és fotók: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb