Kikapcs

A marionett színház misztikus világával és a Múzeumok Éjszakájával búcsúzik a következő tanévkezdésig a Ciróka Bábszínház: mutatjuk a programokat

Itt a vakáció, berobbant a nyári szünet és ez azt jelenti, hogy a Ciróka Bábszínház is pihenőre vonul. Előtte azonban még két alkalommal is kínálnak izgalmas programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

PÉNTEKEN FACIRKUSZ VARÁZSOLJA EL A NÉZŐKET

Mint a teátrum közösségi oldalán beszámolt róla, a 10. Színházi Olimpia szervezésében megvalósuló darab, június 23-án, pénteken 11 órától a 19. századi klasszikus európai marionett színház misztikus világát idézi meg a csehországi Karromato társulat előadásában, ahol akrobaták, egzotikus állatok és bohócok elevenednek meg előttünk. A darab speciális effektjeivel, szemet gyönyörködtető fa bábjaival és korhű zenéivel visszaröpít minket az európai bábjátszás aranykorába.

A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN IS OTT LESZ A CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ

Másnap, június 24-én, szombaton, a Múzeumok Éjszakája keretében, szintén a 10. Színházi Olimpia szervezésében tölthetünk el egy izgalmas estét a Ciróka Bábszínházban. Az alábbi programokkal búcsúzhatunk a nyárra a teátrumtól:

19.00 Bruno Leone Olaszországból
PULCINELLA (6+)
a Kisteremben

20.00 Sarkadi Bence
VILÁGJÁRÓ MARIONETTEK (6+)
az Udvaron

21.00 Sofie Krog Teater Dániából
DIVA (14+)
a Nagyteremben

22.00 Magamura Alkotóműhely
JOHANES DOKTOR FAUST (14+) *
a Kisteremben

23.15 SEX IN THE BLACK HOLE koncert (16+)
az Udvaron, Kapunyitás: 18.30
Zárás: 24.00

Forrás: Ciróka Bábszínház FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb