Kikapcs

Hatalmasat ment a Lebilincselő Kék éj, több mint ezren látogattak el a kecskeméti rendőrségre a Múzeumok Éjszakáján

Idén először csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz a kecskeméti rendőrség, akik az épületen belül és az előtt is izgalmas programokkal várták az érdeklődőket. A rendezvény nagyszerűen sikerült, több mint ezren vettek részt a rendőrség programjain.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság épülete mindenki számára megnyílt szombat este: a Múzeumok Éjszakája rendezvény kapcsán egy kicsit belenézhettek a rendőrség munkájába azok, akik kilátogattak – közölték. A rendőrség épülete előtti díszburkolaton kicsik és nagyok is megtalálhatták azokat a programokat, amik kapcsán hihetetlen élménnyel lettek gazdagabbak: rendőrmotorok, rendőrbusz, traffipax, baleseti helyszín, kutyás bemutató, hőkamerás autó és bűnügyi technikai „előadások”. Az épületbe belépve a rendőrség múltjával és jelenével találkozhattak a látogatók. A gyerekeknek és felnőtteknek lehetősége volt többek között a rendőrök által használt fegyvereket megismerni, egy lézeres szimulációs fegyvert kipróbálni, de megtekinthettek egy előállító helyiséget is, valamint hasznos megelőzési információkat is kaptak.

A rendezvényen több mint ezren vettek részt, ami olyan jól sikerült, hogy a rendőrség ígérete szerint jövőre is folytatódni fog a rendezvény, amelyet ki is bővítenek majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb