Kikapcs

10 kg cukor, 5 kg dió és háromnapos munka: Rimóczi László csokimester nem ismer lehetetlent, megalkotta a Roxforti Kastélyt egy lajosmizsei pár esküvőjére

Ha esküvőről van szó, mindenki tudja, amit az ifjú pár szeretne, az szent és sérthetetlen. Még akkor is, ha az a bizonyos pár egy Harry Potter tematikájú menyegzőt álmodott meg egy hatalmas Roxforti Kastélyt ábrázoló tortával. Szerencsére Rimóczi László lajosmizsei csokimester nem ismer lehetetlent, sőt szereti is a kihívásokat, így örömmel készítette el a szintén lajosmizsei párnak ezt a bizonyos álomtortát a nagy napra.

ILYEN MONUMENTÁLISBAN MÉG NEM ALKOTOTT HASONLÓT

“Nos, kisebb sokkot kaptam, mikor a fiatal pár azzal állt elő, hogy a Roxforti Kastélyt szeretné. hogy megépítsem az esküvőjükre a Rimóczi-Art Műhelyben, mert ilyen lesz a tematika. Természetesen el tudjuk készíteni, mert több hasonló versenymunkát alkottunk meg, de ilyen monumentálisban még sosem” – kezdte a történetet a csokoládémester közösségi oldalán.

A VÉGEREDMÉNY MAGÁÉRT BESZÉL

Hozzátette, már előre tudta, hogy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola megalkotása tortából több napos meló lesz a részletgazdagsága miatt, de mint a művész mondta, a végeredmény magáért beszél.

10 KG CUKOR ÉS 5 KG DIÓ KELLETT AZ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Rimóczi László néhány kulisszatitkot is elárult a különleges tortáról:

  • az elkészítése három napot vett igénybe,
  • melyhez 10 kg cukrot,
  • és 5 kg diót használt fel.

“Minden percét élveztem és mindig is el szerettem volna készíteni bevallom őszintén” – árulta el a monumentális grillázs tortáról a mestercukrász.

Forrás és fotók: Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalon FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb