Kikapcs

Alma együttes koncertjével, lélegzetelállító Led Show-val és egész napos interaktív családi programokkal vár a 25 éves Mátrix Oktatási Központ Kecskeméten

A Mátrix Oktatási Központ 25. születésnapja alkalmából egy nagyszabású, egész napos jubileumi születésnapi programmal várja augusztus 26-án 9:30-18:00-ig a családokat. Mint szerkesztőségünknek írták, a programsorozaton belül olyan egyedülálló produkciókat is felvonultatnak, amelyek még Kecskeméten nem voltak láthatóak. Természetesen minden program, és a belépés is ingyenes a családoknak. A rendezvénynek a Kecskeméti MátrixSuli Általános Iskola új csarnoka ad otthont, melynek avatására is most kerül sor, tájékoztatott az intézmény.

A családi napon számos izgalmas programmal kedveskednek a látogatóknak, így:

  • jön az Alma együttes koncertje,
  • a látogatók részesei lehetnek egy különleges led shownak, mely keretében interaktív családi és gyerekműsor vár, ahol artista, táncos és zsonglőr trükköket mutatnak be, egyedülálló eddig nem látott super led fényes ruhában.
  • A magánnyomozó bemutató során betekintést nyerhetnek az érdeklődők egy olyan világba, ahol a rejtélyek és a detektív munka a főszereplő.
  • De ez mellett még rengeteg klassz dolog vár kicsiket és nagyokat, mint a kutyás, méhészeti vagy épp a fodrász bemutató,
  • de ingyenes légvárakkal, kézműveskedéssel, családi kvízjátékokkal is készülnek.

Forrás és fotók: MátrixSuli Általános Iskola

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb