Kikapcs

Most bárki lehet Hős: a régi idők hangulatát idéző “Retró véradás” lesz Kecskeméten, sörrel és virslivel

Ismét megtartja “Retró véradás” elnevezésű programját az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ): az immár hagyományosnak számító rendezvényt szeptember 2-án, 4-én és 5-én, országszerte 15 helyszínen rendezik meg. Kecskeméten is várják a segítőszándékú embereket, városunkban szeptember 2-án, szombaton, 7 és 14 óra között válhatsz Hőssé, a véradás helyszíne pedig a Kecskeméti Területi Vérellátó lesz a Koháry körút 4 szám alatt.

SÖR, VIRSLI, MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOK

Az esemény célja, melyet már 15. alkalommal rendeznek meg, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a véradás fontosságára. “Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a régi idők hangulatát felidéző eseményünk, amelyen sörrel, virslivel és meglepetés ajándékokkal köszönjük meg a véradók önzetlenségét” – írták.

Kecskeméten szeptember 2-án, szombaton, 7 és 14 óra között válhatsz Hőssé, a véradás helyszíne pedig a Kecskeméti Területi Vérellátó lesz a Koháry körút 4 szám alatt.  

Az OVSZ hangsúlyozta: a folyamatos és biztonságos vérellátáshoz napi 1600-1800 véradóra van szükség. A program beharangozó kisfilmjét, Zoltán Erikával, az alábbiakban nézheted meg:

Forrás: MTI/ovsz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb