Kikapcs

Freddyboy csavarja fel a szőnyeget Fenyő Miklós előtt (x)

Kevés akkora legenda él és alkot Magyarországon, mint a rock ‘n roll műfaját meghonosító Fenyő Miklós, azonban egy ikonnak is szüksége van megfelelő felvezetésre. A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT – SHOW következő állomása Kecskemét, ahol szeptember 30-án este a Hírös Város méltán Hírös (és nem Hírhödt) lemezlovasa, Freddyboy fűti fel a hangulatot Fenyő Miklós előtt. Az őrület garantált, mi pedig mutatjuk a részleteket és a menetrendet.

Mr. Made in Hungária 55 évvel ezelőtt, egy „Ki mit tud?” győzelemmel indult el az úton, amelyet több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek jellemeztek.

Az életmű-turné következő állomása Kecskemét,

  • a dátum szeptember 30.,
  • a helyszín a Messzi István Sportcsarnok,

az est programja városunk közismert lemezlovasával, Freddyboy-jal bővült. A show fél 9-kor kezdődik, a kecskeméti lemezmágus felvezetését követően pedig érkezik majd az Emerton – és Artisjus díjas legenda, hogy élőben, nagyzenekari kísérettel pörgesse végig a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária című slágereit, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusát, a Csavard fel a szőnyeget(et), amely már szinte történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert.

Az eseményre a jegyeket IDE és IDE kattintva találod, már egészen baráti, 6800 Ft-os ártól, a Kecskemét365 Facebook oldalán pedig egy nyereményjátékkal – és persze két belépővel – is várunk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb