Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: programdömping Kecskeméten – kerékpáros felvonulás, Hunyadivárosi Napok, nyilvános lakodalom, filmfesztivál és pörgős bulik hada a kínálatban

Annyi program vár ránk ezen a hétvégén Kecskeméten, csak győzzük valamennyit végigjárni! Egy biztos, nem fogunk unatkozni a Hírös városban: többek között kerékpáros felvonulás, Hunyadivárosi Napok, nyilvános lakodalom, filmfesztivál és pörgős bulik hada a kínálatban. Mutatjuk máris a legígéretesebb programokat, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot!

MA VAN AZ AUTÓMENTES NAP KECSKEMÉTEN, DÉLUTÁN JÖN A KERÉKPÁROS FELVONULÁS, MUTATJUK, MÉG MI VÁR RÁD

2023. szeptember 22-én, jön az Autómentes Nap Kecskeméten, viszont az izgalmas programok és rendezvények mellett – mint például a kerékpáros felvonulás -, pénteken útlezárásokra is kell majd számítani, több útszakaszra is csak lakcímkártyával, illetve tulajdonnal rendelkező személyek juthatnak majd be.

MA STARTOLNAK A HUNYADIVÁROSI NAPOK, POSTA PONT NYÍLIK A KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

XIX. Hunyadivárosi Napok alkalmából Posta Pont nyílik a Hunyadivárosi Közösségi Házban a Daróczi köz 14-ben. A rendezvény programjairól és a Posta Pont megnyitójáról alábbi cikkünkben írtunk.

MA A MEZŐKÖVESD ELLEN CSATÁZIK A KECSKEMÉTI TE

Zsinórban 6 tétmeccset nyert meg a Kecskeméti TE tavasz óta a Széktói Stadionban, de éppen a Mezőkövesd ellen kell nagyon felkészülten csatába menniük péntek este, amikor is hosszú idő után ismét hazai bajnoki vár a csapatra.

LAKODALOM LESZ A MI UTCÁNKBAN

A Kecskeméti Népzenei Találkozó keretében idén ősszel igazi különlegességet kínál a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ. Szeptember 23-án szombaton a város, sőt a környék legnagyobb nyilvános lagzijába invitálnak mindenkit.

FOLYTATÓDIK A METROPOLICE FILMFESZTIVÁL

MetroPOLICE néven bűnügyi filmfesztivált szervez a Hírös Agóra Otthon mozija. A filmfesztivál együttműködő partnere a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A négynapos eseményre 2023. szeptember 21-24-én kerül sor, nevezni magyar vagy magyar koprodukcióban készült alkotásokkal lehetett, nagyjátékfilm, dokumentumfilm és kisjátékfilm (élőszereplős vagy animáció) kategóriában, tájékoztatta szerkesztőségünket az Otthon mozi. Alábbi cikkünkben mutatjuk a hétvége programjait!

ZAKATOL TOVÁBB A SZÉCHENYIVÁROS HETE PROGRAMSOROZAT

Hétfőn, szeptember 18-án indult a Széchenyiváros Hete, rengeteg izgalmas programmal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mutatjuk a hétvégén mire számíthatsz!

EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ A MALOM MOZI FILMJEIVEL

THE EXPENDABLES – A FELÁLDOZHATÓK 4.

Időpontok:

2023. 09. 22.   15:30   18:00   20:30
2023. 09. 23.   13:00   15:30   18:00   20:30
2023. 09. 24.   13:00   15:30   18:00   20:30

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel.

VÁR AZ OTTHON MOZI IS

AZ UNOKA – A PROGRAM A METROPOLICE FILMFESZTIVÁL VETÍTÉSE (VERSENYFILM)

Időpont:

2023.09.22. péntek, 18:30

Az unoka egy nyomozós thrillerbe oltott felnövés-történet, a fekete komédia elemeivel árnyalva. A napjainkban játszódó bosszútörténet főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi (Blahó Gergő). Miután imádott nagyapja (Jordán Tamás) egy lelketlen csalás áldozata lesz, elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra van szüksége – meg egy csapat szövetségesre.

A vetítés előtt bevezetőt mond Ránki Sára bűnügyi nyelvész.

CSAPJ BELE A KECSKEMÉTI ÉJSZAKÁBA, MUTATJUK A BULIKAT

MANUEL ÉS LEANDER KILLS KONCERT LESZ AZ ÁPOLÓ KLUBBAN

Elstartolnak a hétvégi bulik az Ápoló Klubban, mutatjuk a hétvége kínálatát:

  • pénteken 19 órától Manuel érkezik a színpadra,
  • szombaton 19 órától Leander Kills szabadtéri koncert érkezik Kecskemétre. Az Ápoló Klubban a vendég a New Friend Request lesz.

CORONITA COMMANDO A GOOSE BAR-BAN SZOMBATON

A klubszezon beköszöntével visszatér az ország legismertebb afterparty sorozatának országjáró turnéja a Coronita Commando. Szeptember 23-án a Gooseba szállítják a legszigorúbb trackek sorozatát, amelyekre reggelig garantáltan nem lesz megállás!

SZOMBATON WANNABE KECSKEMÉT A CLUB MIRAGE-BAN

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: a Mirage-ban elhozzák Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől. 100% buli a 90-es és kétezres évekből!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb