Mindenmás

Napi pakk: 31 fok, kerékpáros felvonulás, Posta Pont megnyitó és még KTE meccs is vár ma ránk Kecskeméten

Csodálatos péntek reggelre ébredhettünk ma: gyönyörű napsütés vár ránk egész nap, arról nem is szólva, hogy sok-sok programmal kecsegtet bennünket városunk. Lesz ma kerékpáros felvonulás az Autómentes Nap keretében, Posta Pont megnyitó a Hunyadivárosi Napokon, folytatódik a MetroPOLICE Filmfesztivál, ahogy a Széchenyiváros Hete programjai, és még KTE meccsen is szurkolhatunk. Reggeli kávét a kézbe, itt a Napi pakk, szállítjuk az infókat már kora reggel!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Móric, Írisz, Marót, Maurícia, Mór, Ottó, Tamás és Zöldike nevű olvasónknak! Születésnaposokat is köszönthetünk:

  • ugyanis 64 éve látta meg a napvilágot Andrea Bocelli olasz tenorista,
  • 46 éve Ronaldo brazil profi labdarúgó, a világ egyik legsikeresebb focistája,
  • 41 éve pedig Pápai Joci énekes, cigány származású előadó, a Dal 2017-es győztese.

SZELES, DE MELEG NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Szeles, de kifejezetten meleg napra számíthatunk pénteken, Kecskeméten. Csapadéktól nem kell tartanunk a hét utolsó munkanapján, használjuk ki azonban a jó időt, mert a hétvégére egy hidegfront éri el térségünket esőt hozva magával.

MA VAN AZ AUTÓMENTES NAP KECSKEMÉTEN, MUTATJUK, MI VÁR RÁD

2023. szeptember 22-én, jön az Autómentes Nap Kecskeméten, viszont az izgalmas programok és rendezvények mellett – mint például a kerékpáros felvonulás -, pénteken útlezárásokra is kell majd számítani, több útszakaszra is csak lakcímkártyával, illetve tulajdonnal rendelkező személyek juthatnak majd be.

MA STARTOLNAK A HUNYADIVÁROSI NAPOK, POSTA PONT NYÍLIK A KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

Egy igazán örömteli hírt jelentett be Pászti András Ferenc, önkormányzati képviselő csütörtökön közösségi oldalán: mint írta, XIX. Hunyadivárosi Napok alkalmából Posta Pont nyílik a Hunyadivárosi Közösségi Házban a Daróczi köz 14-ben. A rendezvény programjairól és a Posta Pont megnyitójáról alábbi cikkünkben írtunk.

MA A MEZŐKÖVESD ELLEN CSATÁZIK A KECSKEMÉTI TE

Zsinórban 6 tétmeccset nyert meg a Kecskeméti TE tavasz óta a Széktói Stadionban, de éppen a Mezőkövesd ellen kell nagyon felkészülten csatába menniük péntek este, amikor is hosszú idő után ismét hazai bajnoki vár a csapatra.

FOLYTATÓDIK A METROPOLICE FILMFESZTIVÁL

MetroPOLICE néven bűnügyi filmfesztivált szervez a Hírös Agóra Otthon mozija. A filmfesztivál együttműködő partnere a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A négynapos eseményre 2023. szeptember 21-24-én kerül sor, nevezni magyar vagy magyar koprodukcióban készült alkotásokkal lehetett, nagyjátékfilm, dokumentumfilm és kisjátékfilm (élőszereplős vagy animáció) kategóriában, tájékoztatta szerkesztőségünket az Otthon mozi. Alábbi cikkünkben mutatjuk a mai programokat!

ZAKATOL TOVÁBB A SZÉCHENYIVÁROS HETE PROGRAMSOROZAT

Hétfőn, szeptember 18-án indult a Széchenyiváros Hete, rengeteg izgalmas programmal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mutatjuk a mai programokat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb