Mindenmás

Napi pakk: gyenge hidegfront éri el városunkat, ma Fenyő Miki koncert lesz Kecskeméten és családi programok is várnak a Cifrapalotában

Végre itt a szombat, eljött a pihenés ideje. Ehhez jó programokkal is szolgál a Hírös város, Fenyő Miki koncert lesz a Messzi István Sportcsarnokban, valamint családi programok is várnak a Cifrapalotában. Szeptember utolsó napján az időjárás igazán őszies arcát mutatja nekünk: gyenge hidegfront hoz ma esőt és élénk szelet Kecskemétre, de azért még napsütésben is lesz részünk. Mutatjuk, mit tartogat még a szombat, itt a Kecskemét365 Napi pakk reggelre!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Jeromos, Zsófia, Felícia, Örs, Viktor, és Honória nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a népmese napja Magyarországon.
  • Ma van a helyi önkormányzatok napja Magyarországon.
  • 176 éve született szentgyörgyi gróf Hugonnai Vilma szülésznő, az első magyar orvosnő.
  • 164 éve Székelyföldön megszületett Benedek Elek író, újságíró, mesemondó.
  • 63 éve ezen a napon először mutatták be a Flintstones-t (Frédi és Béni), az első, főműsoridőben sugárzott rajzfilmet.

GYENGE HIDEGFRONT HOZ MA KECSKEMÉTRE ESŐT ÉS ÉLÉNK SZELET

Szombaton északnyugatról délkelet felé egy gyenge hidegfront vonul át felettünk, ami ugyan csak szórványosan, de okozhat kisebb esőt, záport Kecskeméten és környékén. Hajnalban 11, míg napközben 28 fokot mérhetünk Kecskeméten és környékén.

MA FENYŐ MIKI KONCERTEZIK KECSKEMÉTEN

Nálunk már izzik a levegőben a rock and roll életérzés, fényesítjük a táncos cipőnket és eddzük a hangszálainkat kedvenc slágereink éneklésére. Szeptember 30-án, szombaton a Messzi István Sportcsarnokban elszabadul a rock and roll Kecskeméten, egy estére mindenkit elkap a limbó láz, miközben felcsavarjuk a szőnyeget, a táncos lábúak pedig járják a Casino Twistet. Kecskemétre érkezik ugyanis Fenyő Miklós nagyszabású koncertshow-ja. Ahhoz, hogy teljes legyen a ráhangolódás az előadóművész 55 évet felölelő Életmű koncertjére, magával a rock and roll koronázatlan királyával, Fenyő Miklóssal beszélgettünk a közelgő koncertről és Kecskeméthez fűződő élményeiről.

CSALÁDI PROGRAMOKKAL VÁR A CIFRAPALOTA A MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA ALKALMÁBÓL

Idén is számos programmal várja az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiválja, melynek városunkban a Kecskeméti Katona József Múzeum intézményei adnak otthont. A fesztivál keretében ezen a hétvégén, szombaton a Cifrapalota kreatív családi nappal és felnőtteknek szóló meseterápiával készül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb