Kikapcs

Kiderül, hogyan készül az Erős Pista, és a Piros Arany, de még Kowalsky meg a Vega koncert is lesz: pénteken elstartol az első Erős Pista Feszt Kecskeméten

Pár év kihagyás után az Univer újra megnyitja kapuit a nagyközönség számára. 2023. október 13-14-én Hetényegyházán színes programokkal, finomságokkal, ajándékokkal várják az érdeklődőket egy új programsorozaton, elstartol ugyanis az első Erős Pista Feszt. Az eseményen betekintést nyerhetnek az érdeklődők az új üzemükbe: kiderül, hogyan készülnek a parpikás ételízesítők, főleg az Erős Pista, és Piros Arany.

Az Univer Erős Pista Feszt (EPFeszt) az Univer Product Zrt. rendezvénye. Célja, hogy bármely érdeklődő számára gyárlátogatás keretében bemutassa, hogyan készülnek az Univer paprikás ételízesítői, főként az Erős Pista, és Piros Arany. A szervezők kifejezett küldetése, hogy a látogatók számára lehetséges jövőbeli munkahelyként is bemutassa az Univert.

A LÁTOGATÓK BETEKINTÉST NYERHETNEK A GYÁR MŰKÖDÉSÉBE

Az EPFeszt a látogatók számára ingyenes lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy kellemes, vendéglátással és ajándékkal egybekötött kb. két órás program keretében betekintést nyerjenek az Univer Product Zrt. gyártó tevékenységébe, az Univer ÉletÍzesítők gyártástechnológiájának érdekes részleteibe, valamint az üzemben és raktárházban dolgozó kollégák munkájába.

KOWALSKY ÉS A VEGA KONCERTTEL ZÁRUL A FESZT

Október 14-én, az Erős Pista Feszt utolsó napján pedig nem akármelyik zenekar lép majd a színpadra az esemény zárásaként. A Kowalsky meg a Vega fog ugyanis koncertezni Kecskemét főterén.

A fesztiválról és a gyárlátogatásról bővebb infókat IDE kattintva találsz.

Forrás és fotó: univer.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb