Kikapcs

Kerékpáros felvonulás indul pénteken Kecskemét főteréről – elstartol a rendőrség Light Friday akciója

Pénteken nyereményjátékkal egybekötött rendezvényre várják az érdeklődőket Kecskemét főterén – a láthatóság jegyében, közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Light Friday akció keretében sötétedés után a vállalkozó kedvű jelentkezők rendőri felvezetéssel, közösen kerékpározhatnak a városban.

Mint írták, az előttünk álló hét ismét a láthatóság jegyében telik. Most a vármegyei és a kecskeméti közlekedési szakemberek hívják fel a városlakók figyelmét arra, hogy akár kétkeréken, akár négykeréken közlekedünk, a saját biztonságunk egyik fő záloga a jól-láthatóság.  

A vármegyei rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési munkatársai ezért 2023. november 3-án délután a főtéren várják az érdeklődőket egy nyereményjátékkal egybekötött rendezvényen.

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrség tájékoztatása szerint 15 és 17 óra között zajlanak a programok a főtéren, majd 17 órakor veszi kezdetét a kerékpáros felvonulás, rendőri felvezetéssel. Ezt követően közös fotót készítenek majd a Városháza erkélyéről.

Forrás: police.hu/Bács-Kiskun vármegyei rendőrség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb