Kikapcs

Szörnyvadász túra és tökfaragás: szörnyen jó tökös mulatságra készül pénteken a kiskunhalasi Csetényi Élménypark

Szörnyen jó tökös mulatságra készül pénteken a kiskunhalasi Csetényi Élménypark: mint közösségi oldalukon írták, a családi program során tökfaragással, szörnyvadász túrával, valamint gyerek és mini diszkóval várnak kicsiket és nagyokat.

ELKÉSZÍTHETED A LEGSZEBB TÖKLÁMPÁST

Mint írták, a Csetényi Élménypark és a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület közös eseményén november 3-án, pénteken 15 órától a Fogadó épületben veszi kezdetét a tökfaragás, melyhez kérik, hozz magaddal egy szép nagy tököt, olyan eszközöket, amelyek segítenek a faragásban, de legfőképp a fantáziádra lesz szükség, hogy tiéd legyen a legszebb töklámpás.

A SZÖRNYVADÁSZ TÚRÁN SZELLEMEKKEL ÉS BOSZIKKAL TALÁLKOZHATSZ

Ha ezzel végeztél, akkor szörnyvadász túrára indulhatsz a segítőiddel. Feladatot az lesz, hogy a park területén megbújó szellemekkel, boszikkal készíts egy közös képet, és azokat hozd vissza a Csetényi Élménypark csapatának bemutatni.

VÉGÜL A TÁNCÉ LESZ A FŐSZEREP

Végül pedig 18 órától a Kilátó épületben mini és gyermek diszkóban vezetheted le a szörnyvadászat okozta izgalmakat, ahol akár koreográfiákat is tanulhatsz, de egyéni tánctudásoddal is lenyűgözheted a többieket.

Az eseményről bővebb infókat ITT találsz.

Forrás: Csetényi Élménypark FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb