Mindenmás

Napi pakk: sok napsütést és 30 fok feletti hőmérsékletet tartogat a szombat Kecskemétre, ma ünnepel Besenyei Péter és dolgoznak a Szent István király körúton

Belecsap a lecsóba az időjárás, ma melegből és napsütésből sem lesz hiány Kecskeméten. A hőmérséklet 31 fokig kúszik fel a városban, így a napszemcsi és a strandpapucs is elkél majd. Hoztunk egy csomó születésnapost, és már most szólunk: dolgoznak a Szent István király körúton! Igyál egy jó kávét, reggelizz bőségesen, mi pedig szállítjuk neked ma is a legfrissebb híreket, meghoztuk a Kecskemét365 Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS BESENYEI PÉTER SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot nektek: Medárd, Ágnes, Ellák, Izabell, Kalipszó, Méda, Tas és Vilmos! Érdekességek:

  • 97 éve született Jerry Stiller amerikai humorista és színész (Férjek gyöngye),
  • 73 éve Bonnie Tyler walesi rockénekesnő, szövegíró, üzletasszony,
  • 68 éve Besenyei Péter műrepülő versenyző, repülőoktató, berepülőpilóta, aki tavaly keresztülrepült a szegedi CE Glass új üzemrészén:
  • ugyancsak ezen a napon, 69 éve látta meg a napvilágot Tim Berners-Lee informatikus, a világháló (www) kifejlesztője is.

NAPSÜTÉS ÉS 31 FOK KECSKEMÉTEN

Szombaton a nap első felében sok napsütésre van kilátás, és csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor. Délután, estefelé viszont erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Helyenként élénk lesz a szél. A csúcshőmérséklet 27 és 34 fok között alakul Kecskeméten.

DOLGOZNAK A SZENT ISTVÁN KIRÁLY KÖRÚTON

A Szent István király körút teljes szakaszának melegaszfaltos javítását kedden a marási munkákkal kezdte meg a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft., ezért a következő napokban várható torlódás elkerülése érdekében felhívják az autósok figyelmét a lehetséges szakaszos félpályás útlezárásokra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb