Mindenmás

Napi pakk: szeles időjárással és kánikulával köszönt ránk a hétvége Kecskeméten, Sylvester Stallone születésnapján

Intenzív felmelegedés indul, a hétvégén már igazi strandidőnk lesz Kecskeméten, vasárnaptól pedig életbe lép a harmadfokú hőségriadó is! Ma ünnepel Sylvester Stallone, aki – el sem hisszük -, de ma kereken 78 éves lett és ma van a születésnapja 50 Cent-nek is! Reggelizz bőségesen és vágj bele a mai napba, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS 50 CENT SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Csaba, Atalanta, Dominika, Ézsaiás, Felícia, Mária és Tamás nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • 117 éve született Frida Kahlo mexikói festőművész, aki azt állította magáról, hogy magyar származású,
  • 99 éve Bill Haley, amerikai énekes, gitáros, dalszerző (Rock around the clock),
  • 87 éve Pethő Zsolt, Balázs Béla-díjas zeneszerző, aki a Vizipók-csodapók főcímzenéjét szerezte,
  • 78 éve Sylvester Stallone amerikai színész (Rambo),
  • 49 éve pedig 50 Cent, amerikai rapper.

NAPSÜTÉS ÉS KÁNIKULA JÖN KECSKEMÉTRE

Szombaton is sokat süt majd a nap, bár időnként vastagabb fátyolfelhők is megjelenhetnek az égen, viszont csapadék szerencsére nem várható Kecskeméten. Sokfelé élénk, erős, néhol viharos lesz a déli-délkeleti szél. Visszatér a kánikula, a csúcshőmérséklet 30 és 35 fok között alakul. Hajnalban is már 12-20 fokot mutathatnak a hőmérők.

MÁR JELENTKEZHETNEK A KECSKEMÉTI CUKRÁSZDÁK IS AZ EGYMILLIÓS TÁMOGATÁSRA

Országszerte közel nyolcszáz vidéki cukrászda igényelhet egymillió forint vissza nem térítendő támogatást eszközbeszerzésre és fejlesztésre július 2-től augusztus 1-ig. Keddtől indult az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb