Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: KAFF, Múzeumok Éjszakája, Kozmix a szomszédban – annyi program vár ránk ezen a hétvégén Kecskeméten, hogy csak győzzük szusszal

Ezen a hétvégén egy biztos, nem fogunk unatkozni Kecskeméten, annyi program vár ránk a Hírös városban, hogy csak győzzük szusszal! Elstartol szombaton a Múzeumok Éjszakája, de folytatódik a KAFF is városunkban, sőt a Szeszelünk Partyarénán, a szomszédos Kunfehértón a Kozmix csap óriási bulit ma este. Kapcsolódj ki, szemezgess a hétvége programjaiból, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot!

PÉNTEKEN KULISSZATITKOKKAL TELI SÉTÁT TEHETSZ A FELÚJÍTOTT KECSKEMÉTI VÁROSHÁZÁN

Igazi történelmi csemegével kedveskedik Kecskemét önkormányzata a Hírös városiaknak: a felújított Városháza megnyitó ünnepségsorozatán oly nagy érdeklődésnek örvendő városházi sétára újabb hét, ingyenes időpontot hirdettek meg. A program keretében bebarangolhatjuk Kecskemét ikonikus épületét, a méltán híres, gyönyörű szecessziós Városházánkat. Az első időpont: 2023. június 23. (péntek) 17:30 óra.

PÉNTEKEN A KOZMIX VERETI A SZESZELÜNK PARTYARÉNÁN

Csütörtökön elstartolt a háromnapos Szeszelünk Partyaréna. A fergeteges zenei fesztiválon színpadra állnak a jelenlegi top lemezlovasok és a 2000-es évek legendái, köztük az örök kecskeméti kedvenc, a Kozmix is. Hogy mire számíthatunk a több generációt magával ragadó zenekar pénteki (június 23-ai) fellépésén, arról az együttes frontemberével, Lányi Lalával beszélgettünk.

PÉNTEKEN TOVÁBB DÜBÖRÖG A KAFF IS

Szerdán kezdődött 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF), mely számtalan izgalmas programmal kedveskedik a filmek szerelmeseinek. Az eseményről alábbi cikkünkben írtunk bővebben.

SZOMBATON STARTOL A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA

Már csak egyet kell aludni és elstartol Kecskemét egyik legeseménydúsabb és varázslatosabb estéje, június 24-én, szombaton jön a Múzeumok Éjszakája. 34 helyszín, sok-sok izgalmas program, melyekről az alábbi cikkeinkben írtunk:

A teljes, részletes programkínálatot IDE kattintva éred el.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ A MALOM MOZI FILMJEIVEL

Helyszín: Kecskemét, Korona u. 2, 6000

HA KÖNNYED KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁGYSZ, MEGNÉZHETED A BARÁTNŐT FELVESZÜNK CÍMŰ VÍGJÁTÉKOT

Időpont:

2023. 06. 23.   14:45   17:00   19:30
2023. 06. 24.   14:45   17:00   19:30
2023. 06. 25.   14:45   17:00   19:30

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

VÁR AZ OTTHON MOZI IS EZEN A HÉTVÉGÉN

A VÁSZNON: ERNEST ÉS CÉLESTINE: A DALLAMOK ÚTJÁN – A KAFF 2023 EURÓPAI VERSENYPROGRAMJÁNAK VETÍTÉSE

Időpont:

2023.06.23. péntek, 14:00

Ernest és Celestine a legjobb barátok, akik mindig minden kalandba együtt vágnak bele. A medve és az egér ezúttal Ernest szülővárosába mennek – itt élnek ugyanis a világ legtehetségesebb zenészei. Megérkezésükkor azonban rádöbbennek, hogy már évek óta be van tiltva a zene. Új barátaikkal és egy titokzatos álarcos bűnözővel együtt Ernestnek és Celestine-nek mindent meg kell tennie, hogy visszahozzák az örömöt a medvék földjére.

BULIZD ÁT A HÉTVÉGÉT A KECSKEMÉTI ÉJSZAKÁBAN

ÁPOLÓ KLUB

Helyszín: Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000

Nem aprózzák el ezen a hétvégén az ápoló Klubban sem: Blahalouisiana koncert kínál felhőtlen szórakozást június 23-án, pénteken, szombaton, június 24-én pedig ismét felcsendülnek a legnagyobb Honeybeast számok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb