Kikapcs

Féktelen lövöldözés, hatalmas csata: rekorddöntő vízipisztoly- párbajra készül többek között a Kecskeméti fürdő

Még mindig tart a nyár, ha pedig nyár, akkor víz és strand és élmények. Melyik gyerek vagy felnőtt ne vetné bele magát örömmel egy önfeledt vízipisztolycsatába? Erre gondolva hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség új akcióját, az országos vízipisztolycsatát tagfürdőiben, mely egyúttal rekordkísérlet is lesz. Mint ahogy Bács-Kiskun közösségi oldalán írták, vármegyénkből a Kecskeméti fürdő és Lakitelek – Tősfürdő csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az akció lényege, hogy augusztus 19-én, szombaton egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában – mindezt a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva. Országszerte összesen 39 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a Kecskeméti fürdő és Lakitelek – Tősfürdő.

A féktelen lövöldözés során jövő szombaton 14 órától legalább tizenöt percen keresztül „dörögnek” majd a vízifegyverek.

A REKORDOT JELENLEG A SZIGETVÁRI FÜRDŐ TARTJA

A Magyar Rekordok 22 éves történetében jelenleg a rekordot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya. A rekordkísérletet a Magyar Rekord Egyesület, mint központi szervező koordinálja, minden egyes helyszínt online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal összekötve.

Forrás: furdoszovetseg.hu/Bács-Kiskun FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb