Kikapcs

Idén is lesz jótékonysági vacsoraest a Hírös Héten: csütörtökön érkezik a Hírös Vacsora a Szent István térre

A Hírös Hét keretében idén 15. alkalommal rendezik meg a Hírös Vacsora jótékonysági estet. Mint a szervező Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szerkesztőségünket tájékoztatta, a jótékonysági esemény bevétele ezúttal is a szociálisan hátrányos helyzetű, ám kiváló tanulmányi eredményekkel büszkélkedő, szakmát tanuló diákokat segíti.

Idén sem hiányozhat a Hírös Hét Fesztivál programjából a Hírös Vacsora jótékonysági vacsoraest, melynek augusztus 24-én, csütörtökön, Kecskeméten, a Szent István tér (a Városháza, a Nagytemplom és a Tűzoltóság által körülölelt terület) ad otthont.

ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓ, MAJD KÉT TURNUSBAN VACSORA

A rendezvény ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét 17.30-kor. Mint írták, két turnusba szervezve, 17.30 és 19.00 órai kezdettel várják vendégeiket. A résztvevők két fogás közül választhatnak, melyeket az Iparkamara a Kecskeméti Csárda csapatával közösen biztosít:

  • Pacalpörkölt köményes burgonyával, házi vegyes savanyúsággal,
  • valamint sertéstarja-steak burgundi mártással, savanyított zöldségekkel és grillezett jércemell steak fokhagymás-fűszeres parázsburgonyával.

Az eseményről bővebb infókat ITT találsz.

LESZ TÉRSÉGI GASZTROHÉT IS

Az idei év újdonsága, hogy Kecskemét és térsége települései Gasztrohéttel várják a kedves vendégeket a XXVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon augusztus 22 – 26. között, az idén 89 éves Hírös Hét Fesztivál keretében, ahol a nagyközönség megismerkedhet a térség különleges ízvilágú ételeivel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb