Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: kerékpáros felvonulás, korizás, mozizás és koncertek a hétvége repertoárjában Kecskeméten

Eltelt egy újabb hét és végre itt a hétvége! Kikapcsolódásra ezúttal is bőven lesz lehetőségünk Kecskeméten, ma délután kerékpáros felvonulás lesz Kecskemét főterén, tökös mulatsággal vár a Csetényi Élménypark is, korcsolyázhatunk is városunkban, de lesz Pál Utcai Fiúk és Depresszió koncert is. Pörögj egy nagyot, kapcsolódj ki, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot a hétvége legígéretesebb programjaival.

SZÖRNYVADÁSZ TÚRA ÉS TÖKFARAGÁS A CSETÉNYI ÉLMÉNYPARKBAN

Szörnyen jó tökös mulatságra készül november 3-án, pénteken 15 órától a kiskunhalasi Csetényi Élménypark: mint közösségi oldalukon írták, a családi program során tökfaragással, szörnyvadász túrával, valamint gyerek és mini diszkóval várnak kicsiket és nagyokat.

KERÉKPÁROS FELVONULÁS INDUL MA DÉLUTÁN KECSKEMÉT FŐTERÉRŐL

Pénteken nyereményjátékkal egybekötött rendezvényre várják az érdeklődőket Kecskemét főterén – a láthatóság jegyében, közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Light Friday akció keretében sötétedés után a vállalkozó kedvű jelentkezők rendőri felvezetéssel, közösen kerékpározhatnak a városban.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁR A KECSKEMÉTI JÉGPÁLYA

Jó hír a téli sportok szerelmeseinek: a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban található fedett műjégpálya október 28-ától, szombattól a lakosság számára is kinyitotta kapuit. Mutatjuk, ezen a hétvégén mikor korizhatsz:

JÖN A MESEAUTÓ CÍMŰ DARAB A KECSKEMÉTI KATONA JÓZSEF NEMZETI SZÍNHÁZBA

Időpontok:

  • november 3. 19:00 Bemutató előadás-Katona J. bérlet
  • november 4. 15:00 Honthy H. bérlet
  • november 4. 19:00 Arany J. bérlet
  • november 5. 15:00 Gombaszögi E. bérlet
  • november 5. 19:00 Jászai M. bérlet

A Meseautó című legendás film alapján készült musical comedy alaphelyzete: Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna az autószalonban Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Vera nem tudhatja, hogy újdonsült főnöke, a bank-vezérigazgató legújabb szerzeménye tetszik meg neki, egy meseautó. A szoknyavadászatból kiábrándult igazgatónak pedig ő. Így kezdetét veszi a játék, mely során Szűcs János be akarja bizonyítani, hogy pénz nélkül is lehet vonzó egy nőnek. Barátja révén elintézi, hogy nyereményként megkapja Kovács Vera az autót, ő pedig sofőrnek ajánlkozik. A pletyka viszont hamar szárnyra kap a bankban. Szűcs Jánosnak újra szívességet kell kérni barátjától, amiből csak még nagyobb kavarodás lesz. A mese nem változott, legfeljebb dallamosabb lett és jó pár humoros jelenettel bővebb. Azokat a híres mondatokat, mint „egy a párna, egy a részvény”, vagy „a, mint Aladár, l, mint Ladár” sodró lendületű dalok kísérik, és természetesen fenn az égben az angyalok vigyáznak ránk!

A CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZBAN A MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLÁNYT NÉZHETIK MEG A KICSIK

Vasárnap 10:30-tól A mindentlátó királylány történetével varázsolja el a kicsiket a Ciróka Bábszínház. A mese főhőse átlát mindenen és mindenkin, nincs előtte titok, bármit, bárhol észrevesz. Hiába azonban a varázslatos képesség, ha az ifjú hölgy híján van a türelemnek és az együttérzésnek. Ezen tulajdonságok nélkül pedig nem biztos, hogy elérhető a boldogság.
Vajon tényleg mindentlátó-e a királylány, aki mindent lát? Észreveszi-e a szerelmet, ha ott van az orra előtt? Mi a valóság? Amit a szemünkkel, vagy amit a szívünkkel látunk? Ezekre a kérdésekre keresi a választ új előadásunk, kortárs színházi formák, sok zene és játék segítségével. Az örökérvényű népmese a mai gyerekek számára is frissen, játékosan és átélhetően bontakozik ki a színpadon. A mindentlátó királylány története egyszerre mulatságos és elgondolkodtató, bölcs és bolondos. Igazi mese.

SZÁRNYALJ! CÍMŰ ANIMÁCIÓS VÍGJÁTÉKOT VETÍTIK A MALOM MOZIBAN

Időpontok:

2023. 11. 03.   12:30   14:30   16:30
2023. 11. 04.   12:30   14:30   16:30
2023. 11. 05.   12:30   14:30   16:30

Mit csinál egy csirke, ha sast lát? Elbújik? Betojik? Futásnak ered? Ennek a filmnek a főszereplője, a buzgó kiscsibe, a jó kedvű, kalandvágyó rosszcsont kitárja a szárnyát és magához öleli a ragadozót. Igaz, az a sas, akit ő ismer, vele lakik a baromfiudvarban. Nem repül, nem ragadoz, nem vijjog: elvegyül a csibék között – azt sem tudja magáról, hogy neki inkább egy sziklaszirten kellene fészkelnie. Az ijedős sasfióka és a vagány csibesrác barátsága persze átmeneti: a sasnak előbb-utóbb rá kell jönnie, hogy valami nem stimmel vele, össze kell szednie a bátorságát, és neki kell vágnia egy hosszú vándorútnak, hogy rátaláljon a saját fészkére. És ha van egy kis mázlija, jó haverja, a bátor kiscsirke is vele tart, és megvédi, ha bajba kerül.
Színes, pörgős, ötlettel teli animációs vígjáték egy valószínűtlen barátságról a Kung Fu Panda 3 és a Shrek a vége, fuss el véle alkotójától.

AZ OTTHON MOZI MŰSORÁN A MAGYARÁZAT MINDENRE CÍMŰ MAGYAR JÁTÉKFILM

Időpontok:

  • 2023.11.03. péntek, 18:00
  • 2023.11.04. szombat, 18:00
  • 2023.11.05. vasárnap, 18:00

A film elnyerte a Velencei Filmfesztivál Horizontok szekciójának fődíját és a Chicagó-i Filmfesztivál fődíját is. A történet szerint nyár van Budapesten. A gimnazista Ábelnek az érettségire kellene készülni, de épp most ébredt rá, hogy szerelmes legjobb barátjába, Jankába. Janka jó tanuló, a vizsga miatt nem kell izgulnia, viszont ő is reménytelenül szerelmes, csak éppen a történelemtanárukba, Jakabba. Jakabnak családja van, pedagógusként próbál túlélni Magyarországon, és korábban már összetűzésbe került Ábel konzervatív apjával. A két részre szakadt társadalom feszültségei felszínre törnek, amikor Ábel történelemérettségije országos botrányba torkollik, ő pedig valahol a két oldal között áll, mindennek a kellős közepén, és még mindig szerelmes.

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

PÁL UTCAI FIÚK ÉS DEPRESSZIÓ AZ ÁPOLÓ KLUBBAN

Ezen a hétvégén is vár az Ápoló Klub:

HOUSE CIRCUS A GOOSE BAR-BAN

Közhírré tétetik, hogy november 4-én, szombaton, 22 órától hatalmas attrakció vár mindenkit a Goose Bárban! A porondon Padlock és Pepe. Az egyik a lemezeket pörgeti, a másik a tisztelt nagyérdeműt! Rendkívül veszélyesek, de nem lesz se rács, se védőháló! Felhívjuk a figyelmet, hogy bohóckodás nem lesz, helyette a két nyerőművész zúz egész éjszaka! Zuhognak a súlyos ütemek, mint artista iskolában a kezdő légtornászok. Mélyen tisztelt publikum, ez nem a Paprikajancsi cirkusza, ez itt a House Circus.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb