Kikapcs

Lélegzetelállító produkció készül Kecskeméten: pénteken egy Zeppelin száll le városunk főterén

Lélegzetelállító bemutatónak lehetünk részesei június 16-án, pénteken a Hírös városban. Egészen egyedülálló módon egy Zeppelin fog leszállni Kecskemét főterén. A 10. színházi olimpia programsorozat részeként, a Ciróka Bábszínház szervezésében érkezik hozzánk ugyanis a spanyolországi La Baldufa Teatre szabadtéri produkciója.

A PRODUKCIÓ A 20. SZÁZAD ELEJÉRE REPÍT VISSZA BENNÜNKET

Mint a Ciróka Bábszínház közösségi oldalán írta, Monsieur Bocamoll, Marcello, a feltaláló és Ursus, a bátor akrobata pilóta Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítenek minket. Szemünk láttára szállnak be a világ első repülőjébe!

ZENE, SZÍNPOMPA ÉS EGY VARÁZSLATOS UTAZÁS

Semmi sem fordíthatja vissza őket. Sem viharok, sem üzemzavarok nem rettentik őket. A közönség segítségével minden akadályt legyőznek. Világkörüli útjaik során emberekkel találkoznak, városokat látnak, szerelembe esnek, miközben zene és színpompa tölti meg az utcákat.

Az előadás a 10. színházi olimpia részeként, a Bábművészeti Világtalálkozóra érkezik a városunkba. A darab időpontja: 2023. június 16. 14.30 Kecskemét, Főtér. Az esemény ingyenes.

Forrás: Ciróka Bábszínház FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb