Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: csak kapkodjuk a fejünket annyi program vár ránk ezen a hétvégén – jön a Strandok Éjszakája, a HA esték és a Gyermekek Napja is

Visszaszámlálás indul: hamarosan kirobban a hétvége, mely sok-sok programmal kecsegteti ezúttal is az aktív kikapcsolódásra vágyó kecskemétieket. Jön a Strandok Éjszakája, a HA esték és a Gyermekek Napja is például, de ezen kívül is számos módon szórakozhatunk a Hírös városban, mutatjuk is a legígéretesebb programokat, itt a Kecskemét365 Kikapcs!

LÁSZLÓ ATTILA KONCERTEZIK PÉNTEKEN, SZOMBATON PEDIG DÉTÁR ENIKŐ ELŐADÁSÁT NÉZHETITEK MEG A HA ESTÉK KERETÉBEN

HA esték a díszudvarban címmel a Hírös Agóra új programsorozatot indít Kecskemét impozáns épületének, a szecessziós Városházának Lechner Ödön díszudvarán. A koncertek hangulatát a mesés miliő, a nyáresték és azok a művészek szolgáltatják, akik egytől egyig gondoskodnak majd arról, hogy minőségi élménnyel gazdagodjanak vendégeik. A program keretében ma 20:30-tól László Attila koncertezik városunkban, szombaton pedig ugyanebben az időpontban Détár Enikő – Ébredés című előadása érkezik a porondra.

SZOMBATON ELSTARTOL A GYERMEKEK NAPJA HUNYADIVÁROSBAN

Július 29-én minden a gyerekekről fog szólni Kecskeméten: elstartol ugyanis a Gyermekek Napja a Hunyadivárosban, a város egyik legszebb játszóterén, a Népmesés Játszótéren, jelentette be közösségi oldalán Szeberényi Gyula Tamás, országgyűlési képviselő.

SZOMBATON JÖN A STRANDOK ÉJSZAKÁJA KECSKEMÉTRE

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén már tizennegyedik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját. Természetesen a nagyszabású éjszakai fürdőzésből a Hírös város sem maradhat ki, július 29-én a Kecskeméti Fürdő is várja a titokzatos éj leple alatt pancsolni és bulizni vágyó kecskemétieket.

NOSZTALGIAVONAT ÉRKEZIK SZOMBATON VÁROSUNKBA

Gőzmozdony vontatású nosztalgiavonat érkezik Kecskemétre a hétvégén, július 29-én, szombaton. Az utazás a Petőfi emlékévhez kapcsolódóan keresi fel az alföldi várost, melyben Petőfi vándorszínész évei alatt többször is megfordult – közölte a MÁV Rail Tours.

VASÁRNAP CSALÁDI LOVAS NAPRA VÁR TISZAALPÁR

Újra nyár, újra lovasnap Tiszaalpáron: a Bársony Lovasudvar és az Egészséges Bács-Kiskunért csapata már harmadik alkalommal szervezi meg nyári lovasnapját, július 30-án, vasárnap, tudtuk meg Bács-Kiskun vármegye önkormányzatától.

SZOMBATON ÉRKEZIK ZÁRÓNAPJÁHOZ A REGGAE CAMP LAKITELEK- TŐSERDŐN

Idén nyáron ismét öt napra beköltözik Jamaica hamisíthatatlan hangulata vármegyénkbe, újra lesz LB27 Reggae Camp. Magyarország első számú reggae ünnepe a szokásos időpontban, július 25-29 között, új helyszínen, a Tőserdő Autóskempingben kerül megrendezésre, számoltak be a hírről a szervezők.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ A MALOM MOZI FILMJEIVEL

VÉRBELI TÖRTÉNELMI DRÁMA: OPPENHEIMER A VÁSZNON

Időpontok:

2023. 07. 28.   19:30   12:15   16:00
2023. 07. 29.   19:30   12:15   16:00
2023. 07. 30.   19:30   12:15   16:00

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival – köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval – a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

AMIKOR SZERELEMBE ESTÜNK CÍMŰ FILMMEL VÁR AZ OTTHON MOZI

Időpont:

  • 2023.07.28. péntek, 18:00
  • 2023.07.29. szombat, 18:00
  • 2023.07.30. vasárnap, 18:00

Mia úgy dönt, a nyári szünetben Európába utazik, hogy felkutassa biológiai anyját, akivel még sosem találkozott. Amikor találkozik Kylelal, a jóképű idegennel, akit egy szörnyű baleset bűntudata gyötör, meggyőzi, hogy tartson vele az útra. A két fiatal bejárja Andalúzia festői városait és hamar nagyon közel kerül egymáshoz, miközben rájönnek, hogy a legfontosabb kérdés nem az, hogy kitől kaptad az életet, hanem az, hogy mit kezdesz vele.

BULIZD ÁT A HÉTVÉGÉT A KECSKEMÉTI ÉJSZAKÁBAN

ÁPOLÓ KLUB

Helyszín: Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000

Nem akármilyen bulikkal vár ezen a hétvégén az ápoló Klub Kecskeméten: pénteken Retro Party lesz, az elmúlt évtizedek legendás diszkó slágereivel, szombaton pedig 18:45-től, a Tankcsapda garantálja a fergeteges hangulatot a felejthetetlen estéhez.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb