Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: hajtányparádé, csillaglesés és nemzetközi oldalkocsis találkozó vár ránk ezen a hétvégén Kecskeméten és környékén

Indul a hétvége és dübörögnek a jobbnál jobb programok is Kecskeméten és környékén. Lesz hajtányparádé, csillaglesés és nemzetközi oldalkocsis találkozó is a repertoárban. Mutatjuk, mit tartogat ez a hétvége számodra, összeszedtük a legígéretesebb programokat Neked, itt a Kecskemét365 Kikapcs!

JAVÁBAN ZAKATOL A IX. NEMZETKÖZI OLDALKOCSIS TALÁLKOZÓ KISKUNFÉLEGYHÁZÁN

Sport, túra, család, természet, esélyegyenlőség, segítség és még nagyon sok minden befér egy oldalkocsis motorba! Különleges emberek, különleges hobbija, amivel rengeteg örömet tudnak szerezni maguknak és másoknak egyaránt! Évente egyszer ez a sok csodabogár találkozik Kiskunfélegyházán, ugyanis idén már kilencedik alkalommal elstartol augusztus 10-12 között a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó a Városi Parkerdőben.

PÉNTEKEN INDUL AZ ŐRÜLT HAJÓK VERSENYE A HARTAI DUNA PARTON

2014. óta augusztus második hétvégéjén több ezer ember gyűlik össze a hartai Duna parton, hogy összemérjék vízi alkalmatlanságaik képességeit, gyorsaságát, és őrültségben is versenyre keljenek, vagy csupán tanúi legyenek ennek a nemes versengésnek, írta a Kalo Hírek. Ez nem más, mint a IX. Őrült Hajók Versenye, mely idén augusztus 11-én és 12-én csábítja a kreatív ötletekkel teli, őrültségektől vissza nem riadó, vízi versenyekért rajongó közönségét a hartai Duna partra.

SZOMBATON BUGACON ZAKATOL A KECSKEMÉTI KISVASÚTI NAP ÉS HAJTÁNYPARÁDÉ

Vasúttörténeti Alapítvány szervezésében idén augusztus 12-én tartják az idei Kecskeméti Kisvasúti Nap és Hajtányparádét a Kecskeméti Kisvasúton. A rendezvény napján különböző színes programokkal várják az érdeklődőket 10:00-18:00 óra között a bugaci vasútállomáson.

SZOMBATON STARTOL A HULLÓCSILLAGOK ÉJSZAKÁJA A SZABADIDŐKÖZPONTBAN

Augusztus 12-én tetőzik a Perseidák meteorraj, amikor is derült idő esetén akár tucatnyi hullócsillagot is elcsíphetünk  — de már az ezt megelőző éjszakákon is érdemes figyelni az éjszakai eget felvillanások után vadászva. Ebből az alkalomból idén is közös csillaglesésre invitálja az érdeklődőket a Kecskeméti Planetárium: augusztus 11-én, pénteken és augusztus 12-én, szombaton ugyanis elstartol a Hullócsillagok Éjszakája a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ A MALOM MOZI FILMJEIVEL

HA EGY JÓ CSALÁDI MOZIZÁSSAL KAPCSOLÓDNÁL KI, VÁR A VÁSZNON A TINI NINDZSA TEKNŐCÖK: MUTÁNS KÁOSZ

Időpontok:

2023. 08. 11.   10:15   12:30   14:45
2023. 08. 12.   10:15   12:30   14:45
2023. 08. 13.   10:15   12:30   14:45

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…

AZ OTTHON MOZIBAN MEGNÉZHETED A BARBIE-T

Időpont:

  • 2023.08.11. péntek, 18:00
  • 2023.08.12. szombat, 18:00
  • 2023.08.13. vasárnap, 18:00

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát.

BULIZD ÁT A HÉTVÉGÉT A KECSKEMÉTI ÉJSZAKÁBAN

ÁPOLÓ KLUB

Helyszín: Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000

ALVIN ÉS A MÓKUSOK KONCERT

“Ez lesz a nyár egyetlen vidéki önálló koncertje, amelyen a 30 év legnagyobb slágerekből állítunk Nektek össze egy csokrot! Extra hosszú műsorra készüljetek, vendégzenekar ezért nem lesz” – fogalmazott a zenekar.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb